Duo-mediation; 2 mediators aan tafel

Bijzonder in onze aanpak is dat wij onze gesprekken altijd met ons tweeën voeren. Deze bijzondere en unieke vorm van mediation kan van grote meerwaarde zijn. Twee mediators horen, zien én weten meer dan één. Wij zien in onze praktijk dat de dynamiek aan tafel extra in balans is, met een mannelijke én een vrouwelijke mediator.

De scheiding is een emotionele periode waarin veel beslissingen genomen moet worden, er moeten afspraken gemaakt worden en veel zaken worden geregeld. Of je nu gehuwd bent, samenwoont of als geregistreerd partner door het leven gaat, die impact blijft. Vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Door de kinderen blijven gescheiden koppels voor altijd aan elkaar verbonden. Het is enorm belangrijk om als ouders samen verder te kunnen.

Wij, Wouter en Jolanda, weten dat als geen ander omdat wij ervaringsdeskundige zijn. Onze eigen ervaring op het gebied van mediation en voorbeelden om ons heen gaven ons de drijfveer onze praktijk samen te starten. Onze grootste toegevoegde waarde is dat wij alle gesprekken samen voeren. Wij geloven in de kracht van het man-vrouwgesprek. De balans aan tafel is verdeeld, waardoor koppels zich begrepen voelen en de ruimte ervaren om zich vrijuit naar elkaar uit te kunnen spreken.

Een scheiding is het einde van de relatie maar ook een nieuw begin. Wij zorgen dat alles goed geregeld is en streven naar een gezonde financiële situatie voor allebei. Zodat iedereen weer goed verder kan in de toekomst. We besteden veel tijd aan de kindregeling. Het is belangrijk dat ook kinderen het gevoel krijgen dat ze gehoord worden.

Als je gaat scheiden of niet meer tevreden bent met afspraken die je hebt gemaakt, neem dan gerust contact op voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.