Samen verder, maar hoe?

“Hoi Jolanda, ik zie het niet meer zitten. We maken alleen maar ruzie waar de kinderen bij zijn. Hij heeft zelfs mijn kleren op straat gegooid. En toch blijven we maar appen en contact met elkaar zoeken. Ik weet niet wat we moeten doen. Gaan we scheiden of toch kijken waar we nou iedere keer tegenaan lopen. 1 ding weet ik zeker. Zo wil ik het niet meer voor de kinderen!”

Herken je deze tekst? Lopen jullie ook figuurlijk tegen elkaar aan? Is de liefde er wel maar staan de frustraties tussen jullie in? Kunnen jullie elkaar niet meer bereiken als je met elkaar praat?

Ik help jullie graag. Helaas weet ik uit eigen ervaring dat je wel kunt scheiden van je partner en dat het gras wellicht groener lijkt bij de buren (lees: een ander), maar ik weet inmiddels ook dat je steeds jezelf weer meeneemt waar je ook naar toe gaat. Ook ik kwam steeds weer in hetzelfde patroon terecht, voelden me niet gezien en ging ver over mijn eigen grenzen heen. Ik vond het lastig om mijn verlangens en behoeftes te durven uitspreken naar de ander. Totdat ik erachter kwamen dat het ook anders kan!

Ben je bereidt om dieper te kijken naar je eigen aandeel?

Voor het slagen van een relatie is ontzettend belangrijk dat jullie allebei bereid zijn dieper te kijken naar je eigen aandeel en eigen thema’s. Inzicht in eigen thematieken, onbewuste onderstroom, patronen en in verbinding zijn met jezelf, zijn essentieel voor een volwassen stimulerende relatie.

Ik werk graag met mensen die stress ervaren in hun liefdesrelatie en daarom echt willen veranderen. Doordat je steeds tegen hetzelfde aanloopt en daar zo klaar mee bent. De combinatie van Systemisch Werken (Familie-opstellingen), en mijn ervaringen als scheidingsspecialist maakt dat na onze gesprekken je meer bewuster wordt, beter in contact komt met je lichaam en gevoel zodat je jezelf beter kan verbinden met jezelf en de ander.

#help #liefde #systemischwerk #kinderen #relatie