Scheiden is taak van ouders, niet van kinderen!

Scheiden is een hoop geregel, de taak voor de ouders en niet voor de kinderen! Kinderen van gescheiden ouders geven vaak aan dat zij zich verantwoordelijk voelen voor het geluk van hun ouders. Ze functioneren soms als doorgeefluik, regelen wanneer ze bij welke ouder zijn, houden zich groot om hun ouders geen pijn te doen en ga zo maar door.

Lukt het jullie samen niet om als ouders afspraken te maken over de kinderen? Lopen jullie vast over de verdeling van de vakanties? Staat jullie ouderschapsplan in onderling overleg….. ? Maar lukt dit overleg niet samen? Bel ons en wij helpen jullie om afspraken te maken, voor nu maar ook voor de verdere toekomst. Dit zorgt voor rust bij jullie, maar helemaal voor jullie kinderen!

De campagne ‘Niet Jouw Taak’ van Villa Pinedo maakt kinderen bewust dat zij deze verantwoordelijkheden terug kunnen geven aan hun ouders. Villa Pinedo is dé plek in Nederland waar kinderen met gescheiden ouders hun ervaringen delen, elkaar adviseren en steunen. Zij maken volwassenen bewust van wat er in hun hoofd en hart omgaat. Villa Pinedo werkt zo samen met jongeren aan gedragsverandering van ouders, in het belang van het kind.

 

Zijn jullie op zoek naar een mediator om afspraken te maken waar jullie samen niet uitkomen? Bel ons gerust op 078-785 85 59.

#villapinedo #kinderen #ouders #respect #scheiden #echtscheiding #mediation #duomediation #pendelmediation #mediator #ruzie #ouderschap #afspraken #geld #respectvol #barendrecht #zwijndrecht #hendrikidoambacht #papendrecht #ridderkerk #dordrecht #heerjansdam #alblasserdam