#STAYHOME mediation

Ook onze praktijk moet de komende tijd door het corona-virus anders gaan werken. Wij maken geen fysieke afspraken meer bij de praktijk, maar blijven wel zoals je van ons gewend bent volledig beschikbaar. Tot 28 april 2020 werken wij online om begeleiding te bieden bij jullie scheidingsproces.

 

Voor onze lopende mediation trajecten;

Deze tijd kan voor extra stress tijdens jullie scheiding veroorzaken, terwijl het al een stressvolle periode is. Juist dan is scheidingsmediation nodig. Daarom blijven via telefoon, e-mail en Skype bereikbaar. Wij sturen jullie voor onze ingeplande afspraak een mail met de benodigde informatie. Als er iets niet duidelijk is, bel ons gewoon even!

 

Procedure bij de rechtbank van ingediende zaken;

De scheidingen die door ons al zijn ingediend bij de rechtbank zal het formele ‘normale’ proces gewoon doorlopen. De rechtbank gaat niet dicht. We moeten er wel rekening mee houden dat het iets langer kan gaan duren, hierover houden we contact.

 

Nieuwe aanmeldingen voor onze praktijk;

Voor onze nieuwe klanten vragen wij eerst contact op te nemen per e-mail of telefonisch. Samen plannen we een vrijblijvende kosteloze kennismaking in via Skype van maximaal een half uur. Samen met jullie gaan wij bespreken wat nodig is deze  komende tijd en welke invulling jullie daaraan willen geven. Zeker in deze onrustige tijd willen wij graag een stukje rust brengen in jullie situatie.

Wanneer je vragen hebt bel ons gerust of stuur een mail naar info@praktijkkap.nl. Wij reageren binnen één werkdag.