Vragen waarmee kinderen hun hart kunnen luchten

Soms liggen kinderen wakker met de vraag: komt het door mij dat papa en mama uit elkaar zijn? Heb ik iets verkeerd gezegd of gedaan? Had ik het kunnen voorkomen als ik liever was geweest? Juist om dit soort belastende gedachten bespreekbaar te maken, om het hart te luchten, heeft Stichting Villa Pinedo samen met bestsellerauteur Elma van Vliet een nieuw vragenspel ontwikkeld. 

De vragen voor dit spel zijn opgesteld samen met kinderen en jongeren, zij zijn immers de ervaringsdeskundigen en weten als geen ander hoe het is om gescheiden ouders te hebben. Dat is wat dit spel uniek maakt is. Dit zijn de vragen die zij zelf graag aan hun ouders (hadden) willen stellen. Alle thema’s rondom een scheiding komen aan bod. Door de toegankelijke, open vragen kunnen jij en je kind(eren) op een luchtige manier praten over de scheiding en alles wat daarmee te maken heeft.

Vraag Maar! bevat 100 vraagkaartjes en een boekje met tips. Het spel is geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar en vanaf vandaag verkrijgbaar bij bol.com voor de verkoopprijs van €18,50.