Wij hebben geen ruzie

Veel stellen die ik begeleid tijdens hun scheiding komen bij mij aan tafel en zeggen “Wij hebben eigenlijk helemaal geen mediation nodig, wij zijn vrienden en kunnen alles samen bespreken en goed regelen.”

Naast dat het ontzettend waardevol is om zonder strijd uit elkaar te gaan voor de kinderen is goede begeleiding van groot belang. Juist wanneer je vrienden bent is het belangrijk dat een derde persoon jullie vragen stelt waar je misschien samen niet zo snel aan toe komt. Want wat als er wel wrijving ontstaat….. En hoe ga je het echt samen financieel regelen. Wat is er allemaal mogelijk en wat zijn de financiële mogelijkheden om los van elkaar weer een leven op te bouwen?

Ik begeleid jullie graag hierin. Juist om deze vriendschap te bekrachtigen zodat jullie samen verantwoordelijke ouders met goede afspraken blijven voor jullie kinderen. Bel me voor een gratis kennismakingsgesprek.

#scheiden #scheiding #ouders #kinderen #mediation#ouderschapsplan #kinderenscheidenmee #eerlijk #afspraken#samenwerken #kindinscheiding #barendrecht #dordrecht#zwijndrecht #hendrikidoambacht #papendrecht #ridderkerk#heerjansdam #alblasserdam #zuidholland #mediator #respect